Izlagači

ZooCity

Omiljeni stručnjak u brizi i njezi za kućne ljubimce, ZOOCITY je najšira mreža specijaliziranih trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Uz više od 40 lokacija diljem zemlje, tu je i zoocity.hr, webshop s više od 100 različitih brandova te više od 5.000 artikala. U srži ZOOCITY misije je biti tu za sve ljubimce kako bi oni bili i ostali zdravi i sretni te zato uvijek možeš potražiti savjet kada ti je potreban od ZOOCITY stručnjaka.

Tito's Vodka for dog people

Tito's vodka

G3 Spirits Group jedan je od vodećih zastupnika i distributera alkoholnih pića i svjetskih brandova u regiji. U Tito’s destileriji najviše vole raditi votke, ali više od toga vole pse. Ljubitelji su pasa više od 20 godina te su prvotno imali samo 2 psa, Tito i DogJo, no ubrzo je krenula pristizati gomila psa lutalica. Stoga je vizija programa Tito’s Vodka for Dog People poboljšati živote kućnih ljubimaca i njihovih obitelji nadaleko.

PURINA

G3 Spirits Group jedan je od vodećih zastupnika i distributera alkoholnih pića i svjetskih brandova u regiji. U Tito’s destileriji najviše vole raditi votke, ali više od toga vole pse. Ljubitelji su pasa više od 20 godina te su prvotno imali samo 2 psa, Tito i DogJo, no ubrzo je krenula pristizati gomila psa lutalica. Stoga je vizija programa Tito’s Vodka for Dog People poboljšati živote kućnih ljubimaca i njihovih obitelji nadaleko.

Uniko pets

UNIKO Pet Concept Store & Grooming je trgovina te ujedno i pet grooming salon gdje vlasnici mogu nabaviti prehrambene i neprehrambene proizvode za pse i mačke, a ujedno i prepustiti svog ljubimca u sigurne ruke za ugodno grooming iskustvo. UNIKO PETS čini profesionalni i prijateljski tim koji posvećuje pažnju detaljima, s puno ljubavi i njege za vašu njušku.

RILE PET LIVING

Rilé pet living je nastao iz ljubavi prema životinjama, prirodi, estetici, dizajnu i onim malim stvarima koje čine svakodnevni život ljepšim. Predstavili su prvu kolekciju – Symbiosis 2023 koju je predano i pažljivo stvarao tim profesionalaca. U kolekciju je utkano mnogo ljubavi, energije, znanja i kreativnosti, a proizvodi su potpuno sigurni za krznene korisnike te uklopivi u razne interijere.

WOWZEN

WowZen je linija veterinarskih proizvoda za mačke i pse na bazi ljekovitog bilja. Svi proizvodi su dobiveni iz biljaka proizvedenih na ekološki način i prolaze kroz strogu kontrolu kvalitete u svim fazama proizvodnog postupka. WowZen uključuje 13 proizvoda za potporu rješavanju najčešćih patologija u veterinarskim klinikama poput respiratornih tegoba, poremećaju zglobova, želučanih tegoba u mačaka i pasa i drugih patologija.

Bentastic - Festival pasa svih rasa

BENTASTIC

Bentastic je mali obiteljski projekt koji nudi majice koje mogu nositi svi koji vole svoje četveronožne, dlakave najbolje prijatelje bez obzira na pasminu, boju i duljinu dlaka. Bentastic majice kratkih rukava i hoodice izrađene su od vrhunskih materijala uz moderne tehnike tiskanja i štikanja. Odličan su poklon za sve pasoljupce, bilo da ih kupujete nekome tko već uživa u lajavom društvu ili tek planira postati roditelj jednog čupavca.

FURVIKING

“FurViking je revolucionarni alat za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca s mjesta na kojima ih stvarno ne želite. Izumljen je, proizveden i patentiran u Finskoj. FurViking ima jedinstvenu dvostruku silikonsku oštricu koja skuplja dlake kućnih ljubimaca u uredan valjak za jednostavno odlaganje. Jednostavan je za korištenje, brz i učinkovit.

HEMMENS HAMMOCK

Hemmens Hammock je hrvatski brand koji nudi ručno proizvedene proizvode za planinarenje, a najpopularniji proizvod je svakako hammock ili viseća ležaljka.

Viseće ležaljke su napravljene najčešće od poliestera i ripstopa te su namijenjene svima koji vole laganu planinarsku opremu. U ponudi postoji i Hemmens Baby Hammock koji je idealan za opremu, djecu pa čak i pse.

HYPONIC

HYPONIC je brend korejske hipoalergene premium kozmetike za pse i mačke koji kombinira najkvalitetnije sastojke i najbolju tehnologiju proizvodnje. HYPONIC će na Festivalu predstaviti cijelu liniju proizvoda poput hipoalergenih šampona, sprej za njegu dlake i lakše raščešljavanje, tekućinu za čišćenje područja oko očiju, nježno sredstvo za čišćenje ušiju i mnoge druge.

INNOVARE IOSEPH

Osnova im je misija, kroz kreativne male inovacije i praktične uređaj, transformirati živote ljudi, unijeti im dašak zabave u svakodnevne aktivnosti, pojednostaviti život i omogućiti im uštedu dragocjenog vremena. Stoga, tražite li savršen dodatak za vaše šetnje, izlete i avanture sa svojim krznenim prijateljem, njihova boca za vodu za pse je odgovor na vaše potrebe.

ORALADE

Oralade GI Support je ukusna izotonična formula za pse i mačke, koja sadrži esencijalne elektrolite, aminokiseline i ugljikohidrate u pročišćenoj vodi. Jedinstvena formula pruža brzu djelotvornu podršku oralnoj rehidraciji, jednostavnu, lako usvajajuću prehranu i prebiotike za promicanje zdravlja i oporavka crijeva. Prirodni okus piletine potiče pse i mačke da spremno piju čak i kad su mučni. Bez citrata ili konzervansa.

pas kitchen

Pas Kitchen je svježe kuhana, cjelovita hrana prilagođena baš za njuške. Lagano na pari kuhano meso i povrće isključivo namijenjeno za ljude koristi se da bude nježno za pseći želudac. Personalizirani paket zdrave klope dolazi na vrata kućice tvoje njuške svaki mjesec, a sve proizvode pažljivo dizajnira veterinarka nutricionistkinja.

PET CHAT

PetChat je tvoja veza s veterinarom na jednostavan način – veterinari pružaju savjete i praktične prijedloge o tome kako se na pravilan način brinuti o zdravlju malih životinja i kućnih ljubimaca. Putem PetChat-a u svega par klikova pristupi stručnom veterinarskom savjetu i osiguraj najbolju njegu za svog ljubimca.

Simply the best

Pet shop koji osim proizvoda posluje kao grooming studio i rehabilitacijsko-nutricionistički-edukacijski centar. Njihova je kolekcija namijenjena ponajviše sigurnosti i zdravlju ljubimaca (pasa, mačaka, konja), ali i njihovih vlasnika, higijeni smještaja, interaktivnim igračkama i funkcionalnim proizvodima koji će vlasnicima “olakšati život’

Tvornica dobre hrane

Tvornica dobre hrane je obiteljska tvornica pokrenuta kao prva hrvatska tvornica ekstrudirane hrane za kućne ljubimce. Uz suradnju s domaćom znanstvenom zajednicom i lokalnim proizvođačima sirovina i ambalaže stvorena je kompletna i balansirana premium hrana za zdrav i sretan život vaših ljubimaca, bez umjetnih bojila i aroma. U ponudi imaju premium hranu za odrasle pse svih pasmina te premium hranu za odrasle pse malih pasmina.

Utopia daspas

DasPas je brend odjeće za pse i svega onoga što je potrebno vašem čupavom prijatelju da bude chic. U centru pozornosti je kvaliteta materijala te su sve kabanice i kaputići napravljeni od vodo i vjetronepropusnih materijala. Linija modnih dodataka nudi kragne, marame i vrećice za slastice. Nema masovne proizvodnje te je svaki proizvod rezultat trenutne inspiracije.

vaumap

Savršena aplikacija za sve vlasnike pasa koji žele biti odgovorni vlasnici kućnih ljubimaca i održavati ulice čistima. Koristeći GPS tehnologiju, Vau Map vam pokazuje najbližu kantu za smeće u koju možete odbaciti otpad svog krznenog prijatelja i čini vaše šetnje s vašim psićem ugodnijim.

365 pets

365 pets u proizvode prirodne i ekološke proizvode za zdravlje i njegu najdražih četveronožaca. U ponudi imaju certificirana ekološka CBD ulja konoplje, kvalitetne dodatke prehrani u obliku funkcionalnih hladno prešanih ulja sikavice, ulja egipatskog crnog kima i noćurka te višenamjensko ionsko koloidno srebro te kontinuirano rade na osmišljavanju novih proizvoda kako bi kućni ljubimci bili što vitalniji i sretniji, a njihova dugovječnost osigurana.

Prijatelji festivala

merida

“Merida” je udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja, a bavi se udomljavanjem i educiranjem javnosti o psima, mačkama, kunićima i zamorčićima te pomaganjem drugim vrstama životinja. Cilj im je pružiti svim napuštenim životinjama, od psa pa do ptičice i miša, drugu šansu te pokazati im da 1 loš “vlasnik” nije pravilo za sve ljude.

prijatelji životinja

Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana 2001. godine s ciljem promoviranja zaštite i prava životinja te vegetarijanstva, odnosno veganstva, kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila.

šapica

Udruga Šapica iz Donje Bistre sastoji se od nekoliko zaljubljenika u životinje koji se nesebično trude pružiti što bolji život i smještaj za sve pse spašene s ulice. Cilj udruge je zaštita i zbrinjavanje napuštenih pasa te pronalaženje najboljih mogućih udomitelja, kao i pokretanje akcija besplatnih kastracija za pse i mačke.

CENTAR ZA REHABILITACIJU SILVER

Centar za rehabilitaciju Silver ustanova je socijalne skrbi jedinstvena u ovom dijelu Europe, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad sa psima pomagačima (psi vodiči, rehabilitacijski i terapijski psi).

VETERINARSKI FAKULTET

U Zavodu za rendgenologiju i ultrazvučnu dijagnostiku obavljaju se dijagnostičke pretrage nativne i kontrastne radiografije te ultrazvučne pretrage domaćih životinja, kućnih ljubimaca, egzotičnih i divljih životinja. Ambulanta za fizikalnu terapiju raspolaže svim suvremenim uređajima i metodama rehabilitacije i fizikalne terapije kućnih ljubimaca.