Festival pasa za one koji laju po gradu

Ove godine, 7. i 8.10. po prvi put u Hrvatskoj održava se dvodnevni festival pasa koji okuplja pse, ljubitelje i vlasnike pasa, a sve uz podršku ZOOCITY-a.

Festival koji se održava u Zagrebu na trgu dr. Franje Tuđmana, namijenjen je svim ljubiteljima pasa koji žele naučiti nešto novo, podržati udomljavanje, ali i uživati u društvu četveronožnih prijatelja. Ovaj festival jedinstvena je prilika da se približiš svijetu pasa, upoznaš različite pasmine, stekneš znanje o odgoju i njezi te se inspiriraš za moguće udomljavanje.

Cilj festivala je povezati ljude i pse, educirati o odgovornom vlasništvu i potaknuti svijest o važnosti udomljavanja. Festival je uključen u mrežu festivala koji djeluju u raznim zemljama regije i šire. Ove se godine festival u Beogradu održao uspješno po drugi put, a na fotografijama koje su podijelili na svojim društvenim mrežama možeš vidjeti kako su se proveli.  

Bez obzira jesi li iskusan vlasnik pasa ili tek razmišljaš o udomljavanju, festival nudi obilje sadržaja te jedinstvenu priliku za upoznavanje pasa iz različitih skloništa i udomiteljskih organizacija, s ciljem poticanja udomljavanja i pružanja novih domova napuštenim ljubimcima. Naši partneri iz udruge Prijatelji životinja i Udruga Merida pomoći će ti sa svim informacijama o postupku udomljavanja, razbiti sve predrasude o psima iz skloništa te ohrabriti te na ovaj predivan čin.

Što te čeka na festivalu?

ZABAVNE AKTIVNOSTI ZA PSE I NJIHOVE VLASNIKE

Osim velikog igrališta za pse na kojim će treneri pasa pokazivati trikove, bit će mnogo zona na kojima će vlasnici pasa moći sudjelovati sa svojim ljubimcima poput zabavnih natjecanja, uređivanje pasa i druge zabavne aktivnosti.

BROJNI IZLAGAČI

Predstavit će se razni azili i udruge koje se brinu o životinjama te brandovi koji nude proizvode ili usluge namijenjene njezi i zdravlju pasa – hrana, pet shopovi, dreseri, dizajneri i frizeri, veterinari, hoteli za pse i mnogi drugi.

ZANIMLJIVA PREDAVANJA i RADIONICE

Najbolje se uči u praksi! Kratkim i slatkim predavanjima naučit ćeš kako izabrati psa po mjeri, koji su novi pristupi u prehrani pasa, kako i zašto udomiti psa, kako ga odgojiti, o fizikalnoj terapiji i mnoga druga predavanja.

ZABAVNI PROGRAM

Natjecanje u spretnosti, zbor i radionice za djecu, DJ… Program ovog dvodnevnog festivala je namijenjen svim ljubiteljima životinja, budućim vlasnicima pasa, kao i klincima.

HRANA I PIĆE

Kako da provedemo cijeli dan, a da se ne okrijepimo? Bit će slanog i slatkog te puno osvježenja za sve! Svrati do našeg food courta i pronađi hranu i osvježenje za sebe i svog ljubimca.

Cijeli program festivala uskoro će biti objavljen na webstranici Festivala pasa svih rasa. Posjeti i uživaj u ovom posebnom festivalu za cijelu obitelja te za velike i male krznene prijatelje.  

Projekt Festival pasa svih rasa razvija Brand Bits d.o.o. i Knack d.o.o.