Festival pasa svih rasa ove jeseni u Zagrebu

Jedna ekipa je zaključila da se omiljenim četveronožnim ljubimcima treba posvetiti više pažnje, a druga ekipa je to u potpunosti podržala.

Mreža trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce – ZOOCITY prepoznao je inicijativu Festivala pasa svih rasa te je odlučio podržati festival prve godine održavanja. 

A kako je došlo do ove suradnje? Festival pasa i ZOOCITY dijele istu želju kad su u pitanju životinje – njihova dobrobit. ZOOCITY se od početka ističe svojim angažmanom na području brige o dobrobiti životinja. Suradnja s udrugama za zaštitu životinja i organizacijama za spašavanje ljubimaca sastavni je dio njihovog poslovanja. Kroz donacije, volontiranje i podizanje svijesti, svima omiljeni stručnjak u brizi i njezi za kućne ljubimce podržava napore za poboljšanje života napuštenih i zlostavljanih životinja te promiče odgovornu brigu o kućnim ljubimcima.

Na Festivalu pasa svih rasa, 7. i 8.10. u Zagrebu, ZOOCITY kao glavni sponzor i partner festivala osigurat će brojne radionice i predavanja kako bi svi vlasnici, ali i ljubitelji pasa imali priliku naučiti nešto više o treniranju pasa, pravilnoj prehrani, odgoju štenaca i mnogim drugim temama iz pasjeg svijeta. 

Uzbuđeno čekamo početak ovog veselog festivala , a više informacija o programu festivala i načinu prijave za radionice te ostale zabavne aktivnosti stižu uskoro. 

Izvor: www.zoocity.hr

Projekt Festival pasa svih rasa razvija Brand Bits d.o.o. i Knack d.o.o.