Po drugi put organiziran festival Ulični psi

Festival pasa svih rasa se prvi put ove jeseni, 7. i 8.10. održava u Hrvatskoj uz podršku ZOOCITY-a, svima omiljenog stručnjaka za brigu i njegu kućnih ljubimaca. 

A jeste li znali kako je Festival pasa svih rasa uključen u mrežu festivala koji djeluju u raznim zemljama te se ove godine festival Ulični psi održao uspješno po drugi put u Beogradu?

U srcu Beograda, na Kalemegdanu, od 17. do 19. lipnja održao se festival pasa “Ulični psi, festival pasa svih rasa”. Zabavni, ali i edukativni festival bio je još veći i sadržajem bogatiji u odnosu na prvu godinu održavanja. Prošle godine udomljeno je dvadesetak pasa i četiri mačke. Kroz festival je prošlo više od 20.000 posjetitelja, vlasnika ili ljubitelja pasa, a festival je drugu godinu za redom podržao Lidl Srbija.

Posjetitelji festivala u Beogradu su mogli u tri festivalska dana na Kalemegdanu zajedno sa svojim ljubimcima uživati u raznolikim zabavnim aktivnostima, natjecanjima, predavanjima i radionicama. 

Animal Rescue Srbija održao je predavanje u okviru projekta MJAU VAU EKSPERT čiji je osnovni cilj educirati vlasnike pasa kako da djeca postanu sigurnija u susretu s psima na ulici, a Veterina Beograd je promovirala udomljavanje napuštenih pasa ohrabrujući sve zainteresirane ljubitelje životinja na udomljavanje jednog od napuštenih pasa.

Ako želiš vidjeti kako su se zabavili na festivalu u Beogradu, posjeti Instagram profil @festival_ulicni_psi

Festival u Hrvatskoj organizira Knack d.o.o. i Brand Bits d.o.o.