Otvorene su Early Bird prijave za izlagače

Festival pasa svih rasa održat će se po drugi put u Zagrebu na jesen 2024., a sada svi izlagači koji se nisu pridružili festivalu prve godine imaju priliku osigurati svoje mjesto uz posebnu early bird prijavu.

Festival pasa, koji će se održati na jesen 2024. u Zagrebu, postat će epicentar ljubavi prema psima. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u raznim natjecanjima, uživati u demonstracijama vještina pasa, prisustvovati edukativnim predavanjima od strane stručnjaka, te pronaći najnoviju opremu, hranu i proizvode za svoje ljubimce.

Osim toga, posjetitelji će moći uživati u koktelima i delicijama na food corneru, pridružiti se aktivnostima za djecu te sudjelovati u akcijama za pomoć udrugama i skloništima za pse.

Early Bird Prijave za izlagače

Ako imate proizvod ili uslugu za pse, sada je vrijeme da osigurate svoje mjesto na festivalu jer broj izlagačkih mjesta je ograničen.

Ispunite prijavnicu kako biste saznali sve detalje o nadolazećem festivalu, cijenama izlagačkih mjesta i uvjetima sudjelovanja. Za posebne upite pošaljite mail na info@festivalpasa.hr.

Vidimo se na Festivalu pasa u Zagrebu – mjestu gdje ljubav prema psima postaje festival!